fbpx

Webb

En ny hemsida kan vara det som står mellan en konvertering och inte, när ni tar hjälp av oss har vi alltid slutkunden i åtanke. Det ska vara enkelt att navigera, tydligt vad för budskap som ska skickas ut, modernt och snyggt och tydliga Call to Action. Vi bygger i WordPress och andra moderna verktyg för att på så sätt göra det enkelt för er som kund att följa resan och lära er om hur er hemsidas olika funktioner. Ni får också de verktyg som krävs för framtida underhåll av hemsidan, samtidigt som dessa verktyg möjliggör arbete med SEO och andra åtgärder för att få in fler kunder.

 • WordPress
 • E-handel
 • SEO
 • Skapa värdefullt innehåll
 • Lätt orienterade hemsidor

WordPress

WordPress är en gratis och Open Source Content Management System (CMS) baserad på PHP och MySQL. Det används av många webbplatser för att skapa ett användarvänlig gränssnitt för att hantera innehåll som text, bilder, videoklipp och annat. WordPress har blivit mycket populärt bland användare och utvecklare tack vare dess flexibilitet och stora samling av tillgängliga plugins och teman.

WordPress grundades 2005 av Matt Mullenweg och Mike Little som en enkel plattform för att skapa bloggar. Sedan dess har det vuxit och utvecklats till att bli en mångsidig CMS som används av både stora och små företag, organisationer och enskilda personer för att skapa allt från enkla bloggar till komplexa webbplatser.

En av de stora fördelarna med WordPress är att det är lätt att använda, även för personer utan teknisk erfarenhet. Med hjälp av ett enkelt gränssnitt kan användare enkelt lägga till och redigera innehåll, ladda upp bilder och videoklipp, och hantera användare och kommentarer. Det finns också en stor gemenskap av utvecklare och användare som stöder varandra och erbjuder hjälp och råd om WordPress.

Webb & E-handel

E-handel har blivit alltmer populärt de senaste åren och har förändrat sättet vi handlar på. E-handel har också gjort det möjligt för företag att nå en bredare kundkrets. Med en e-handelswebbplats kan företag sälja sina produkter och tjänster till kunder runt om i världen, vilket ökar deras potential att växa och tjäna pengar.

Det finns många olika saker att tänka på när man startar en e-handel, men här är några grundläggande tips som kan hjälpa dig att komma igång:

 1. Börja med att definiera ditt mål och vem din målgrupp är. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma vilken typ av produkter eller tjänster du ska sälja och hur du ska marknadsföra dem.

 2. Skapa en professionell och användarvänlig hemsida. Din hemsida är ofta den första kontakten som potentiella kunder har med din e-handel, så det är viktigt att den är lättnavigerad och ger en bra upplevelse.

 3. Välj en pålitlig e-handelsplattform. Det finns många olika plattformar att välja mellan, så se till att välja en som passar dina behov och budget.

 4. Marknadsför din e-handel på lämpliga sätt. Det finns många olika sätt att marknadsföra en e-handel, såsom sökmotorsoptimerin, sociala medier, e-postmarknadsföring och annonsering på nätet.

En bild som visar på e-handel

Ta reda på mer

Kontakta oss

Vi på Marknadsföringsbyrån vill hjälpa ditt företag att ta sig an Webb på det mest effektiva sättet. 

 • Vad har gjorts tidigare?
 • Hur ser de tekniska förutsättningarna ut idag?
 • Vad är syftet med den nya webbplatsen?


Vi går igenom ett flertalet steg tillsammans med er för att skapa den bästa strategin och sedan det mest effektiva operativa arbetet.

Skapa värdefullt innehåll

Att skapa värdefullt innehåll på en webbplats är en viktig del av att bygga en framgångsrik online-verksamhet. Detta innehåll kan ta många olika former, inklusive blogginlägg, artiklar, videor och bilder. Det viktiga är att innehållet är användbart, intressant och tillför något unikt till den information som redan finns online.

För att skapa värdefullt innehåll är det viktigt att förstå dina målgrupper och vad de är intresserade av. Genom att undersöka dina målgrupper och deras behov kan du skapa innehåll som är relevant och intressant för dem. Detta kan göras genom att undersöka vad som diskuteras i sociala medier, genom att ställa frågor till dina målgrupper eller genom att använda verktyg för att undersöka sökord och trender.

Det är också viktigt att säkerställa att ditt innehåll är högkvalitativt och väl skrivet. Detta innebär att det bör vara välskrivet, lättläst och enkelt att förstå. Dessutom bör det vara unikt och tillföra något nytt till den information som redan finns online.

Varför är SEO viktigt?

Men att gissa hur folk söker och vad man tror måste finnas med på hemsidan är inte alltid lätt. Gissar man fel så blir det en motsatt effekt och Google visar inte er hemsida för kunder som vill se den och är intresserade av er. Man kan därför enkelt gå miste om värdefulla kontakter – något vi hjälper er att undvika. När vi arbetar med SEO åt företag har vi tillgång till de verktyg som behövs för att analysera kunder, konkurrenter, liknande sidor med mera. På så sätt hittar vi de exakta ord, fraser, rubriker, bilder som gör att just ni kommer högst upp och får mer exponering.

Vi har också kunskap om hur man optimerar sin hemsidas kvalité och design i enlighet med Googles krav. SEO är ett billigare tillvägagångssätt än Google Ads, men tyvärr inte alltid lika effektivt. Vi rekommenderar därför alltid att man jobbar parallellt med SEO SEM för att på så sätt nå ut till maximalt antal potentiella kunder. Ta kontroll över er SEO och kontakta oss för ett kundmöte idag!

Ett förstoringsglas som symboliserar SEO

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners inom sociala medier, reklam och analys. View more
Acceptera