fbpx

Prime Penguin – Modulär e-handelslogistik!

Ett verktyg för samtliga logistikfunktioner.

Prime Penguin låter e-handlare centralisera alla lagerhållnings- och logistikfunktioner till ett och samma användarvänliga gränssnitt. Modulen integreras sömlöst med befintliga plattformar och partners, samtidigt som den enkelt kan anpassas i takt med förändrade affärs- och marknadsförhållanden.

Kontakta oss idag för att komma i kontakt med 3PL och ta del av framtidens e-handelslogistik.

Prime Penguin
Prime Penguin användare

Exklusivt erbjudande via Marknadsföringsbyrån!

tre månaders gratis tillgång till Prime Penguin – den ledande SaaS-integrationsplattformen för e-handelslogistik.

Detta specialerbjudande ger dig tre gånger den vanliga prova-på-perioden, med full tillgång till över 40 integrationer och ett globalt partnerskapsekosystem.

Maximera din affärsflexibilitet och datavisibilitet utan extra kostnad. Anslut dina försäljningskanaler och 3PL-leverantörer smidigt med Prime Penguin.

Den ultimata integrationsplattformen

Prime Penguin är den enda SaaS-integrationsplattformen på marknaden som är speciellt utformad för att effektivisera logistikoperationerna för e-handelsföretag.

Med över 40 integrationer och ett öppet partnerskapsekosystem erbjuder Prime Penguin en global lösning med ordningsorkestrering, datavisibilitet och bevarad affärsflexibilitet – för en fast månadsabonnemangsavgift.

Kostnadsbesparingar och enkel integration – Prime Penguins iPaaS erbjuder prisvärd och effektiv integration för e-handlare, från 19 euro i månaden. Det eliminerar kostsamma interna utvecklingsbehov, effektiviserar verksamheten och tillhandahåller datasynkronisering och skalbarhet. Att ta itu med dessa utmaningar är avgörande för kostnadseffektivitet och affärsflexibilitet.

Förenklad marknadsexpansion och tillväxtmöjligheter – Prime Penguins modulära plattform gör det möjligt för återförsäljare att snabbt gå in på nya marknader, undvika låsning till specifika leverantörer och fatta datadrivna beslut genom omfattande rapporter. Detta kommer att säkerställa smidig orderhantering, förbättra kundnöjdheten och underlätta marknadsexpansion.

Prime Penguins huvudfunktioner

  • Förenklade molnbaserade integrationer – De flesta vanliga e-handelsplattformar och marknadsplatser är förintegrerade och kan anslutas till Prime Penguin och dina logistikpartners med bara några klick.
  • Centraliserad lagerhantering – Ditt lager är alltid synkroniserat i Prime Penguin, vilket resulterar i enhetlig lagerhantering över flera försäljningskanaler, 3PL:er och egna lager.
  • Automatiserad orderuppföljning – Spåra och följ upp dina leveranser med hjälp av avancerade logiska automationsverktyg och bli meddelad när åtgärd krävs.
  • Aggregerad logistikanalys – Prime Penguin centraliserar också dina data, vilket möjliggör enkel åtkomst till rapporter och dashboards.
  • Lagerprognoser – Baserat på historiska data visar Prime Penguin försäljningstrender per produkt och skapar prognoser för att förhindra slutförsäljning och underlätta inköpsplanering.

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners inom sociala medier, reklam och analys. View more
Acceptera