fbpx

Våra tjänster

Ta hjälp med helheten eller delarna.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Oavsett om ni behöver hjälp med enskilda delar eller vill ha en helhetslösning, har vi konsulter som kan hjälpa er. Vi optimerar insatserna och anpassar allt så det passar era mål och visioner. Behöver ni hjälp med er marknadsföring? Kontakta oss här nedan. Vi erbjuder alltid en första konsultation som givetvis är helt kostnadsfritt.

  • Seniora specialister med mångårig erfarenhet
  • Hjälp med precis det ni behöver
  • Mätbara resultat
  • Full transparans i vad vi jobbar med
  • Nära samarbete
  • Digital marknadsföring som träffar er målgrupp
  • Helhetslösningar
  • Fasta månadspriser

Nyckeln till framgång

Marknadsföringsbyrån är en nytänkande och modern fullservicebyrå som skapar tillväxt åt företag genom främst digital marknadsföring. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka tillväxten och växa som företag. För att kunna vara en fullservicebyrå åt företag har vi knutit till oss kompetens och kunskap inom alla områden som berör marknadsföring. Vi hjälper nystartade företag att komma i gång, mellanstora företag med att ta nästa steg och stora företag att ta sig ut globalt.

Vi har erfarenhet från, och jobbar med, kunder med både B2C- och B2B-fokus, kunderna är verksamma i en rad olika branscher och marknader. Våra kunder har sitt säte runt om i hela Sverige och samarbetet blir friktionslöst med digitala möten som ett komplement till de fysiska mötena.

Några av våra kunder kommer från tidigare samarbeten med stora byråer där de uttrycker ett missnöje. De menar på att de inte fick den uppmärksamheten och kontakten de behövde. Vi värdesätter därför att ha en nära samarbetsrelation med våra kunder och väljer därför uppdrag noggrant där vi känner att vi kan ge faktiskt värde till företaget.
En nyckel till detta är att vi är genuint intresserade av kundens verksamhet, det blir då lättare för oss att ha ett nära och personligt samarbete.

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Tjänster - Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring är en form av marknadsföring som använder digitala kanaler som internet, sociala medier, email och mobilappar för att nå ut till målgruppen. Denna form av marknadsföring har blivit alltmer populär på grund av den snabba och enkla kommunikationen som digitala kanaler tillåter. Det finns olika typer av marknadsföring på internet, som sökmotorsoptimering (SEO), annonsering på sociala medier och content marketing.

Sökmotorsoptimering handlar om att förbättra en webbplats rankning på sökmotorer som Google, så att den dyker upp som ett högre resultat när människor söker efter nyckelord relaterade till företaget. Det kan innebära att man använder sökordsanalys och anpassar innehållet på webbplatsen för att få bättre placeringar i sökresultaten.

Sociala medier är också en viktig plattform för digital marknadsföring. Genom att skapa innehåll som är intressant och engagerande för målgruppen, kan företaget bygga upp en stark online-närvaro och öka sin brand awareness. Det är också möjligt att använda annonser på sociala medier för att nå ut till en specifik målgrupp och öka trafiken till webbplatsen. Annonsering på sociala medier innebär att man annonserar på plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn.

Content marketing är en strategi som syftar till att skapa och dela användbart och relevant innehåll med syfte att attrahera och behålla en specifik målgrupp. Detta innehåll kan ta form av bloggar, artiklar, videoklipp, podcast, e-böcker och mycket annat. Syftet med content marketing är att skapa intresse hos målgruppen och få dem att engagera sig med företaget, med målet att öka försäljningen.

Marknadsföringstjänster

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?