fbpx

Tillfälligt marknadsföringsstöd 2023

Få upp till 160 000 kr i stöd!

I dessa ekonomiskt utmanande tider förstår vi på Marknadsföringsbyrån att det kan vara svårt för företag att finansiera sina marknadsföringsinsatser. Därför vill vi uppmärksamma er på Region Västmanland – Tillfälligt Marknadsföringsstöd 2023. Stödet har som mål att stärka den ekonomiska utvecklingen i länet och hjälpa dig att expandera din verksamhet. Och vi på Marknadsföringsbyrån är här för att hjälpa er att navigera genom processen!

Kom ihåg att sista dagen för att lämna in en intresseanmälan innan den 30 september!

Det är viktigt att notera att en intresseanmälan inte är detsamma som en officiell ansökan. Region Västmanland granskar alla intresseanmälningar och ger sedan rekommendationer om att gå vidare med en fullständig ansökan eller inte. Deras bedömning visar att ungefär var tredje ansökan får grönt ljus.

För att kunna ta del av marknadsföringsstödet ska företaget:

 • Ha arbetsställe registrerat i Västmanland.
 • Bedriva aktiv näringsverksamhet med vinstsyfte och inneha F-skatt.

Stöd lämnas inte till:

 • Företag med skulder hos Kronofogden eller som är på obestånd.
 • Företag verksamma inom fiske, fiskeförädling samt jordbruk.
 • Företag med verksamhet som även bedrivs av det offentliga (till exempel tandläkare, privatläkare, skolor med mera).
 • Investeringar som påbörjats innan ansökan har inkommit till Region Västmanland.
 • Verksamheter med inriktning mot vård.

Behöver du hjälp med din ansökan av marknadsföringsstöd 2023?

Låt oss på Marknadsföringsbyrån guida dig steg för steg, så att du kan maximera dina chanser att få det stöd du behöver. Tveka inte, kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på vägen till framgång!

 • Få ekonomiskt stöd för din marknadsföring med Region Västmanland.
 • Stödet kan täcka upp till 80% av godkända kostnader.
 • Högsta beaktade kostnad: 200 000 kr, vilket kan ge maximalt 160 000 kr i stöd.
 • Sista dag för intresseanmälan 30 september.
 • Missa inte deadline – inga pengar betalas ut efter 2023-12-05.

Stödet sammanfattat i korthet

 1. Syftet med stödet: Region Västmanlands tillfälliga marknadsföringsstöd erbjuds för att främja den ekonomiska utvecklingen i länet. Detta stöd hjälper företag att finansiera marknadsföringsinsatser, särskilt när det ekonomiska läget är utmanande.

 2. Vem kan söka: Företag som är registrerade i Västmanland, bedriver aktiv näringsverksamhet med vinstsyfte och innehar F-skatt kan söka stödet. Det finns dock vissa undantag, som företag med skulder hos Kronofogden, företag inom fiske och jordbruk, och vissa andra specificerade verksamheter.

 3. Användning av stödet: Stödet kan användas för marknadsföringsinsatser som syftar till att öka försäljningen av varor eller tjänster till kunder utanför Västmanland. Exempel på användningsområden inkluderar konsultkostnader för marknadsföring, Strategi, Analys, SEM (sökordsannonsering m.m), SEO (sökmotorsoptimering), Paid Social Media (annonsering på facebook/linkedin), webb och content.

 4. Stödets omfattning: Stödet kan täcka upp till 80% av godkända kostnader. Den lägsta kostnaden som kan beaktas är 60 000 kr (vilket kan ge ett bidrag på 48 000 kr) och den högsta är 200 000 kr (vilket kan ge maximalt 160 000 kr i stöd).

 5. Tidsram: Intresseanmälan ska lämnas senast den 30 september. Alla investeringar och rekvireringar av bidraget ska vara genomförda senast 2023-12-05. Efter detta datum kommer inga pengar att betalas ut.

Ert stöd blir godkänt - vad göra?

I en tid där varje investerad krona räknas, är det avgörande att säkerställa att ditt marknadsföringsstöd används på det mest effektiva sättet. Hos Marknadsföringsbyrån har vi verktygen, expertisen och passionen för att hjälpa dig att göra just det.

 • Strategi: All framgångsrik marknadsföring börjar med en solid strategi. Vi tar oss tiden att förstå ditt företag, dina mål och din målgrupp. Med denna insikt skräddarsyr vi en plan som inte bara använder ditt stöd effektivt, utan också positionerar dig för långsiktig framgång.

 • Analys: Kunskap är makt. Genom noggrann analys av dina nuvarande insatser och marknadsdata kan vi identifiera var du får bäst avkastning och var det finns utrymme för förbättring. Detta säkerställer att varje krona du investerar arbetar hårt för dig.

 • SEM & SEO: I den digitala eran är synlighet allt. Våra experter inom Sökmotormarknadsföring (SEM) och Sökmotoroptimering (SEO) ser till att ditt företag inte bara syns, utan också dominerar sökresultaten, vilket leder till högre trafik och konverteringar.

 • Paid Social Media: Sociala medier är en guldgruva för engagemang och varumärkesbyggande. Med vår expertis inom betald social media marknadsföring skapar vi kampanjer som inte bara når ut till din målgrupp, utan också resonerar och engagerar dem.

 • Webb: En stark online närvaro börjar med en effektiv webbplats. Vårt team skapar användarvänliga, responsiva och konverteringsfokuserade webbplatser som inte bara ser bra ut, utan också fungerar som en kraftfull försäljningsmaskin.

 • Content: Innehåll är kungen av dagens marknadsföringslandskap. Vi skapar engagerande, relevant och värdefullt innehåll som bygger relationer, positionerar dig som en branschledare och driver affärsmål.

Med Marknadsföringsbyrån vid din sida kan du vara säker på att varje krona av ditt marknadsföringsstöd används till dess fulla potential, vilket maximerar din avkastning på investeringen (ROI). Låt oss tillsammans omvandla ditt stöd till verklig affärsframgång!

Marknadsföringsbyrån - Vilka är vi?

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Anmäl intresse

Fyll i formuläret, ring eller maila  för att anmäla intresse!