fbpx

Tekinkgrabbarna ökar sin försäljning med 800%

Teknikgrabbarna är en E-handel som säljer teknikprodukter och annat inom elektronik till personer. De är en växande e-handel som riktat in sig på just teknik och elektronik. 

Teknikgrabbarna

Hur samarbetet tog fart

Teknikgrabbarna kontaktade oss i februari 2021 efter uppsägning av kontrakt med en konkurrerande byrå. De ville huvudsakligen byta då de upplevde att försäljningen hade stagnerat och upplevde att samarbetet inte fungerade på grund av bristande tillgänglighet, icke existerande kommunikation och näst intill obefintlig proaktivitet. Marknadsföringsbyrån samarbetade med Teknikgrabbarna för att hjälpa dem öka sin försäljning och förbättra sin synlighet online. För att uppnå detta utvecklade vi en omfattande marknadsföringsstrategi som involverade flera olika tekniker och verktyg för den betalada annonseringen.

Hur började vi projektet

En viktig del av strategin var att använda Google Ads för att marknadsföra Teknikgrabbarnas på sökmotorer. Genom att skapa annonser som var relevanta för Teknikgrabbarna och deras produkter kunde företaget öka sin synlighet och få mer trafik till sin webbplats. En stark del här var Performance Max och Google shopping.

En annan del av strategin var att använda META Ads för att rikta in sig på specifika målgrupper. Genom att använda målinriktning och kreativa annonser som var anpassade efter målgruppernas intressen och beteenden, kunde företaget nå ut till potentiella kunder på ett mer effektivt sätt. Här jobbade vi även aktivt med retargeting för att konvertera kunderna som redan varit inne och kollat på olika produkter. 

Vad resulterade samarbete i?

Genom att kombinera alla dessa olika tekniker och strategier kunde marknadsföringsbyrån hjälpa Teknikgrabbarna att öka sin försäljning med 800% från starten av samarbetet av 2021. Resultaten visar på vikten av en effektiv marknadsföringsstrategi och hur en väl genomtänkt plan kan göra en stor skillnad för ett företags tillväxt och framgång.

I ökad försäljning
0 kr
Ökat antal transaktioner
0 %
Ökad konverteringsfrekvens
0 %

”Tack vare Marknadsföringsbyråns hjälp och expertis inom digital marknadsföring har vi ökat vår totala omsättning med hela 800% sedan starten av vårt samarbete 2020.”

-Teknikgrabbarna

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?