fbpx

Skogshem & Wijk sätter ATH i bokningar

Skogshem och Wijk är den klassiska konferensanläggningen vackert belägen vid vattnet på Lidingö. Med gästen i fokus är anläggningen perfekt för konferens, event, kickoff och fest. “En plats skapad för möten, aktiviteter och upplevelser”.

Marknadsföringsybån har sedan 2021 arbetat med en helhetslösning för deras marknadsföring och birstår  med allt från Strategier och analyser till det operativa arbetet med SEO, Content och SEM

Skogshem & Wijk

Vilka är Skogshem & Wijk?

En plats skapad för möten – Det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns närmare 50 st konferensrum för 2-550 personer, lounger med skärgårdsutsikt, 222 bekväma hotellrum med 290 bäddar. Under senhösten 2018 påbörjades byggnationen av ytterligare 28 dubbelrum som stod klara i augusti 2019. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av ett vidsträckt naturområde.

Hur samarbetet tog fart

Samarbetet mellan Marknadsföringsbyrån och Skogshem & Wijk tog fart när de sökte stöttning och support med deras marknadsföring och försäljning. Vi på Marknadsföringsbyrån presenterade då ett koncept där vi agerar som en fullservicebyrå och får på så sätt stötta och hjälpa med alla delar inom marknadsföring. Genom att få agera fullservicebyrå har vi möjlighet att jobba brett och kunna bistå med den breda kunskapen och expertisen vi på Marknadsföringsbyrån besitter. 

Hur arbetar vi idag?

Genom att fått chansen att vara Skogshem & Wijk externa marknadsavdelning har vi möjligheten att implementera strategier och idéer. Vi hjälper Skogshem & Wijk att ta fram kampanjplaner och sätta upp strategier för hur de ska arbeta med sin marknadsföring. 

Vi tycker det är väldigt roligt att ha dessa uppdrag där vi får möjlighet att ta ett grepp om hela marknadsföringen. Visst att den digitala marknadsföringen dominerar men för oss är arbetet bakom med strategier och målgrupper minst lika viktigt. 

0

Bokningar

0 kr

Värde av bokningar

"Marknadsföringsbyrån hjälpte oss att utveckla den digitala marknadsföringen och vi ser en stor skilland på bokningar, traffik och engagemang från kunderna."

Med en tydlig strategi slår vi rekord

Marknadsföringsbyrån har spelat en avgörande roll i att hjälpa Skogshem & Wijk att sätta rekord i antal bokningar. Genom en kraftfull strategi för digital marknadsföring har byrån lyckats skapa en stark online närvaro för företaget. Detta har inkluderat användning av sociala medier, sökmotoroptimering och annonsering för att nå ut till målgruppen på ett effektivt sätt.

Byråns kreativa team har också arbetat hårt för att utveckla hemsida för Skogshem & Wijk, som har gjort det enkelt för kunder att boka boenden och upptäcka alla de bekvämligheter som erbjuds.

Tack vare byråns dedikerade arbete har Skogshem & Wijk sett en ökning av bokningar och en ökad online synbarhet, vilket har lett till att företaget satt rekord i antal bokningar. Detta bevisar den stora effekten av en väl genomtänkt strategi för digital marknadsföring.

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners inom sociala medier, reklam och analys. View more
Acceptera