fbpx

Sametinget vill öka den digitala närvaron

Sametinget är en myndighet bildades för att förbättra samers rättigheter, och ska vara ett representativt för det samiska folket. I deras upphandling efterfrågade de hjälp angående digital marknadsföring och E-handel. 

Sametinget

Hur samarbetet tog fart

Sametinget presenterade en upphandling där de efterfrågade konsultation inom E-handel och digital marknadsföring. Vi kunde gladeligen gå vinnande ur denna upphandling och fick därför äran att jobba med Sametinget. Vi gjorde ett gediget grundarbetet där vi tog fram det efterfrågade underlaget. Därefter höll vi en kortare presentation och utbildning inom E-handel. 

Vad gjorde vi för Sametinget?

Marknadsföringsbyrån samarbetade med Sametinget för att genomföra en workshop för samiska företag som ville lära sig mer om digital marknadsföring. 

  1. Förberedelse: Marknadsföringsbyrån inledde samarbetet med Sametinget genom att först förstå deras mål och behov. De diskuterade vilka frågor som skulle behandlas under workshopen och vilka företag som skulle delta. Byrån skapade sedan en agenda och planerade aktiviteter och övningar som skulle hjälpa företagen att förstå hur digital marknadsföring fungerar.

  2. Genomförande: Under workshopen förklarade Marknadsföringsbyrån begrepp och tekniker inom digital marknadsföring. De presenterade olika kanaler som sociala medier, sökmotoroptimering och e-postmarknadsföring. Deltagarna fick också möjlighet att öva genom praktiska övningar och verktyg.

  3. Uppföljning: Efter workshopen följde Marknadsföringsbyrån upp med deltagarna för att se hur de kunde hjälpa till med implementering av nya strategier. Byrån kunde erbjuda ytterligare rådgivning och stöd för att hjälpa företagen att förbättra sina digitala marknadsföringsinsatser.

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners inom sociala medier, reklam och analys. View more
Acceptera