fbpx

Prog-it blir en gasell på marknaden!

Prog-it är en strategiska och pålitliga partner för IT-tjänster och rådgivning. De är specialister inom IT och levererar affärskritiska lösningar och tjänster till ett brett spektrum av branscher och sektorer

Vad är Prog-it's koncept?

Prog-it strävar efter att bygga långvariga partnerskap med deras kunder och de sätter snabb och personlig service i fokus när de hanterar kunders IT-Support. Kundernas behov är deras främsta mål.

Hur samarbetet mellan Marknadsföringsbyrån och Prog-it tog fart

Samarbetet mellan Marknadsföringsbyrån och Prog-it började när Prog-it sökte en partner som kunde hantera alla aspekter av deras marknadsföring – från strategiutveckling till genomförande av digitala marknadsföringskampanjer. De ville ha en partner som inte bara förstod den tekniska sidan av digital marknadsföring utan också kunde skapa och genomföra effektiva strategier som speglade deras unika position på marknaden. Vi på Marknadsföringsbyrån presenterade då en omfattande plan som innefattade allt från detaljerade kampanjstrategier till målgruppsanpassade lösningar för att nå ut på nya marknader.

Hur arbetar vi idag?

Idag arbetar Marknadsföringsbyrån och Prog-it tätt samman för att kontinuerligt stärka företagets närvaro och tillväxt, särskilt i Finland. Vår strategi omfattar en blandning av målinriktade digitala verktyg som Google Ads och LinkedIn, kombinerat med skräddarsydda marknadsföringsstrategier för att nå specifika mål. Vi har en aktiv och regelbunden kontakt med Prog-it, vilket gör att vi kan anpassa våra strategier och kampanjer i realtid för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Vårt arbete omfattar en omfattande användning av Google Ads, där vi skapar och optimerar kampanjer för att nå rätt målgrupper effektivt. Vi fokuserar också på att använda LinkedIn för att nå specifika yrkesgrupper och branschspecifika nätverk, vilket är särskilt effektivt för B2B-företag som Prog-it. Genom vår kontinuerliga analys och optimering ser vi till att Prog-it inte bara behåller sin nuvarande marknadsposition, utan också expanderar och når nya potentiella kunder och marknader.

Konverteringar
0 +
Affärsvärde
0 m+

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?