fbpx

Mitt perspektiv som praktikant på Marknadsföringsbyrån

Jag har insett att man kan arbeta hårt samtidigt som man kan sitta med ett leende på läpparna bara man omger sig med självklart drivna människor men framförallt genuina och omtänksamma människor som i mitt fall är väldigt viktigt att ha i sitt liv.
Praktikant på Marknadsföringsbyrån

Praktik på Marknadsföringsbyrån

Mitt namn är Oliver och jag har från mitten av november till början av februari var jag praktikant på Marknadsföringsbyrån. Jag är riktigt glad att jag kom i kontakt och fick chansen att spendera denna tid här då jag nu besitter kunskap jag kommer kunna ta med mig och få användning av hela livet. Dessutom har jag även lärt känna väldigt drivna och genuina personer som behandlat mig med respekt och jag hoppas att de känner detsamma.

Efter denna tid hos Marknadsföringsbyrån har jag inget annat än positiva tankar om de samt att jag besitter mycket mer kunskap än jag kom hit med. Jag tänkte även skriva upp lite ”takeaways” punkter som jag personligen känner att jag kan få mest användning i framtiden gällande lärdom men även motivation och driv.

Takeaways

  • Kunskap om hur marknadsföring fungerar i helhet.
  • Hur Google annonser fungerar och på vilka sätt man ska använda Google som mest effektivt.
  • Vad det är man ska tänka på gällande text och design på hemsidor för att det ska se som mest attraktivt ut men även hur det är en del i själva marknadsföringen.
  • Vad SEO är och hur avgörande det kan vara.

Det kanske viktigaste för min del som jag tar med mig är motivationen att vilja arbeta hårt för att nå sina mål.

Jag har insett att man kan arbeta hårt samtidigt som man kan sitta med ett leende på läpparna bara man omger sig med självklart drivna människor men framförallt genuina och omtänksamma människor som i mitt fall är väldigt viktigt att ha i sitt liv.

Jag skulle vilja säga stort tack för denna tid jag spenderat hos er som praktikant på Marknadsföringsbyrån och för kunskapen jag har! All lycka till er med er fortsatta karriär men även det viktigaste av allt, god hälsa. 

Dela inlägget på:

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?