fbpx

Eyetech - Från start up till den globala marknaden

Eyetech AB arbetar med försäljning av automationskomponenter och systemlösningar för industri. Detta i form av Machine Vision system, mjukvara och sensorer som används i automatiserad tillverkning för att inspektera och identifiera delar, hitta defekta delar, verifiera produktmontering och guida monteringsrobotar. Eyetech erbjuder även konsultationshjälp i form av utbildning samt support av ovanstående komponenter och mjukvaror.

Eyetech AI

Varför Eyetech?

Eyetech grundades 2019 och tog snabbt kontakt med oss på Marknadsföringsbyrån för att bygga upp deras hemsida, varumärke och digitala närvaro. Att få vara med från början i ett bolag och jobba med uppbyggnaden av hela marknadsföringen var det som tilltalade oss och gjorde så kreativiteten flödade. Vårt mål var att förstå Eyetechs affärsbehov och målgrupp, för att kunna skräddarsy en strategi som fungerar för dem. Vi började med en grundlig marknadsanalys, där vi undersöker deras bransch, konkurrenter, målgrupp och marknadsföringstrender.

Hur samarbetet tog fart

Efter att ha förstått Eyetechs behov började vi arbeta på en strategi som inkluderar uppbyggnad av hemsidan, sökmotoroptimering (SEO), sociala medier, nyhetsbrev, SEM och Content marketing. Vårt mål var att ta ett helhetsgrepp på Eyetechs marknadsföring, så att vi kan säkerställa att alla aspekter arbetar tillsammans för att nå deras mål.

Hur arbetar vi idag?

Genom chansen att vara Eyetechs externa marknadsavdelning har vi möjligheten att implementera strategier och idéer. Vi hjälper Eyetch att ta fram kampanjplaner och sätta upp strategier för hur de ska arbeta med sin marknadsföring. 

Vi tycker det är väldigt roligt att ha dessa uppdrag där vi får möjlighet att ta ett grepp om hela marknadsföringen. Visst att den digitala marknadsföringen dominerar men för oss är arbetet bakom med strategier och målgrupper minst lika viktigt. 

Besökare till webbplats
0 st
Nya kvalitativa leads
0 st
Nya LinkedIn Följare
0 st

Med vassa verktyg sätter vi rekord

Genom att utgå från målgruppsanalyserna och marknadsstrategin har vi identifierat de verktygen som vi vet kommer göra sig bäst för att få Eyetech att växa.

  • SEO: Sökmotorsoptimering är en viktig del av vår strategi, eftersom det hjälper Eyetechs webbplats att ranka högt på sökmotorer så att deras målgrupp kan hitta dem enkelt. Vi använder en kombination av teknisk SEO, Content Marketing och länkbyggande för att hjälpa Eyetechs webbplats att nå högre positioner på sökmotorer.
  • Sociala Medier: Sociala medier spelar också en viktig roll i Eyetechs marknadsföring. Vi hjälper dem att bygga en stark närvaro på främst LinkedIn – då Eyetech uteslutet arbetar B2B – genom att skapa innehåll som engagerar deras målgrupp och bygger relationer med dem.
  • Nyhetsbrev: Vi hjälper Eyetech att nå ut till sina kunder och potentiella kunder via email med målinriktade budskap och erbjudanden.
  • SEM: Annonsering är en annan viktig komponent i Eyetechs marknadsföring. Vi hjälper dem att nå sin målgrupp med riktade annonser på plattformar som Google AdWords, Facebook och Instagram.

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?