fbpx

Anbud Direkt sätter ATH i förfrågningar

Anbud Direkt är företaget som hjälper bolag att vinna offentliga upphandlingar. De arbetar med att effektivisera företags anbud, De hjälper organisationer att förstå och analysera underlag, projektleder processen, skriver standardtexter, gör pris- och marknadsanalyser och kvalitetssäkrar allt innan anbudet skickas in.

Jakob och Sören på Anbud Direkt

Vad behövde Anbud Direkt hälp med?

Anbud Direkt vände sig till oss på Marknadsföringsbyrån för att de hade identifierat ett problem med deras leads, kundanskaffning och Inbound Marketing strategi. De ville ha fler kvalitativa leads och samtidigt också öka antalet leads överlag. Utöver leads ville de också bygga upp sin digitala närvaro och aktivit börja arbeta med den digitala marknadsföringen.

Hur samarbetet tog fart

Samarbetet mellan Marknadsföringsbyrån och Anbud Direkt tog fart efter att vi till en början tog hjälp av Anbud Direkt för en offentlig upphandling. Anbud Direkt gillade vårt arbetssätt och tog därefter kontakt med och presenterade sina problem. Vi på Marknadsföringsbyrån presenterade då ett koncept där vi agerar som en fullservicebyrå och får på så sätt stötta och hjälpa med alla delar inom marknadsföring. Genom att få agera fullservicebyrå har vi möjlighet att jobba brett och kunna bistå med den breda kunskapen och expertisen vi på Marknadsföringsbyrån besitter. 

Vilka utmaningar har Anbud Direkt fått hjälp med?

Struktur och ordning kring hur vi bör arbeta effektivt med våra sociala kanaler. Hur vi med relativt små medel kan nå så många relevanta och potentiella kunder/samarbetspartners samt nya medarbetare som möjligt. Operativ hantering av våra sociala kanaler såsom Linkedin, Facebook, hemsidan med mera. Input kring hur vi ska fördela våran budget på bästa sätt. Månadsanalyser av hur det går med mera med mera.

Marknadsföringsbyrån har fortsatt att vara en viktig partner för Anbud Direkt och arbetar kontinuerligt med att förbättra deras digitala närvaro genom en kombination av SEO, Google Ads, Inbound Marketing och Digital marknadsföring. I kombination med kraftfulla verktyg och kreativa människor slår Anbud Direkt månad efter månad ATH i antalet förfrågningar från kunder som vill ha deras hjälp.

Ökat antal av förfrågningar (514st kontra 39st)
0 %
Ökad konverteringsfrekvens av föfrågningar
0 %
Ökning av följare på LinkedIn
0 %

"Framförallt så är det väldigt skönt att Marknadsföringsbyrån sköter detta åt oss och att vi kan fokusera på vår core business."

En bra marknadsmix skapar rekord

Tack vare Marknadsföringsbyråns arbete har Anbud Direkt fortsatt att växa och utvecklas på digitala plattformar. Företaget har ökat sin online närvaro, ökat sin försäljning och stärkt sin digitala närvaro som en ledande aktör i sin bransch. Marknadsföringsbyrån kommer fortsätta att arbeta tätt tillsammans med Anbud Direkt för att säkerställa deras fortsatta digitala framgång.

  • SEO-arbetet fortsätter att vara en central del av Anbud Direkts digitala strategi, och byrån jobbar ständigt med att uppdatera och förbättra sidornas innehåll och teknik för att säkerställa en högre synlighet. Detta har resulterat i en stadig ökning av organisk trafik till webbplatsen och stärkt deras position som en ledande aktör i sin bransch.
  • Genom Google Ads-kampanjer riktar Marknadsföringsbyrån sig till relevanta målgrupper och sökord för att öka kännedomen om Anbud Direkt och dess tjänster. Kampanjerna har fortsatt att generera leads och öka försäljningen för företaget.
  • Inbound Marketing-strategierna fokuserar på att skapa kvalitativt innehåll som attraherar och engagerar målgruppen. Anbud Direkt har fortsatt att producera relevant och värdefullt innehåll genom bloggar, och sociala medier, och har därmed byggt en lojal följarskara och stärkt sin digitala närvaro.
  • Digital marknadsföring fortsätter också att vara en central del av Anbud Direkts digitala strategi, och byrån jobbar kontinuerligt med att nå ut till målgruppen på olika digitala plattformar. Dessa aktiviteter har fortsatt att bidra till en ökning av brandmedvetenhet och försäljning för Anbud Direkt.

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?