fbpx

APPUTVECKLING

Mobilappen – Nyckeln till ökad kundengagemang och tillgänglighet

I dagens digitala landskap är det inte längre tillräckligt att enbart ha en hemsida. Användarnas beteende har förändrats drastiskt och mobilanvändningen ökar kontinuerligt. För företag som vill stärka sin närvaro online, förbättra kundupplevelsen och öka engagemanget, är en mobilapp ett kraftfullt verktyg.

Fördelarna med att ha en mobilapp är många. En app ger snabb åtkomst till tjänster och produkter, vilket gör det enkelt för användare att interagera med ditt företag när som helst och var som helst. Appar erbjuder också en mer personlig och engagerande upplevelse än traditionella hemsidor. Genom att använda push-notiser kan du exempelvis informera kunder om uppdateringar, kampanjer eller viktiga nyheter direkt i deras mobil. Detta är något som hemsidor inte kan göra lika effektivt.

  • Mobilapp ger snabbare och personlig upplevelse.
  • Push-notiser når kunder direkt.
  • React Native minskar kostnader och tid.
  • Flexibel plattform för snabba uppdateringar.

Fördelar med React Native kontra Native utveckling

När det gäller utveckling av mobilappar finns det två huvudsakliga vägar att gå: utveckla en app specifikt för varje plattform (Native) eller använda en plattformsoberoende lösning som React Native. Vi rekommenderar React Native för de flesta av våra kunder eftersom det erbjuder flera avgörande fördelar:

  • Kostnadseffektivitet: Genom att använda en enda kodbas för både iOS och Android kan utvecklingstiden och kostnaderna minskas drastiskt jämfört med native-utveckling, där separata kodbaser krävs för varje plattform.
  • Snabbare utveckling: React Native låter oss återanvända komponenter och logik, vilket förkortar utvecklingsprocessen och minskar tiden det tar att lansera appen.
  • Hög prestanda: Trots att React Native är en plattformsoberoende lösning, erbjuder det prestanda som kan jämföras med native-appar. Det innebär att användarna får en smidig och snabb upplevelse.
  • Community och support: React Native har en stor och aktiv community, vilket gör att det finns gott om resurser, färdiga komponenter och tredjepartslösningar som kan integreras för att förbättra funktionaliteten.
  • Flexibilitet: Med React Native kan även vi snabbt uppdatera och iterera på appen utan att behöva gå igenom långa appbutiksgodkännanden.

Ta reda på mer

Kontakta oss

Vi på Marknadsföringsbyrån vill hjälpa ditt företag att ta sig an apputveckling på det mest effektiva sättet. 

  • Har ni arbetat med apputveckling tidigare?
  • Vad vill ni uppnå med satsningen?
  • Vilka är målgruppen?

Vi går igenom ett flertalet steg tillsammans med er för att skapa den bästa strategin och sedan det mest effektiva operativa arbetet.

Process för apputveckling

När vi utvecklar en app, tar vi er idé och omvandlar den till en färdig produkt. Vår process är transparent och vi arbetar nära er under hela resan för att säkerställa att slutprodukten möter era affärsmål och användarens behov.

  1. Första kontakt och behovsanalys: Vi börjar alltid med ett möte där vi lyssnar på era behov och mål med appen. Detta inkluderar en genomgång av funktionalitet, målgrupp och eventuella specifika krav.
  2. Koncept och design: Efter att ha samlat in all information skapar vi först en wireframe (design i tidigt skede) som ger er en första inblick i hur appen är tänkt att fungera. I nästa steg så gör vi en interaktiv designprototyp som ni kan testa att klicka runt i en webbläsare. Vid varje steg är det viktigt att ge feedback och diskutera hur man upplever appen.
  3. Utveckling och testning: Med React Native som vår främsta teknologiska lösning utvecklar vi er app snabbt och effektivt. Under utvecklingsfasen sker kontinuerlig testning för att säkerställa att appen fungerar optimalt på både iOS och Android. Här är det bra att ha flertalet användare som testar appen.
  4. Lansering och optimering: När appen är färdigutvecklad hjälper vi er genom lanseringsprocessen, inklusive publicering i App Store och Google Play. Efter lansering följer vi upp med analyser och optimering för att förbättra prestanda och användarupplevelse över tid.


Ta din idé från koncept till verklighet med oss! Vi erbjuder er en fullständig apputvecklingsresa där vi guidar er från första kontakt till en färdig, optimerad produkt som engagerar era användare och stärker ert varumärke.

Kontakta oss idag för att diskutera era idéer och hur vi kan hjälpa er att förverkliga dem!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?