fbpx

4C Strategies bygger upp sitt globala varumärke

4C Strategies grundades 2000 och är en ledande global leverantör av mjukvarulösningar och expertrådgivning för krisberedskap, samhällssäkerhet och övning.

Genom mjukvaruplattformen Exonaut erbjuder 4C Strategies en komplett plattform för att bygga organisatorisk beredskap. Exonaut möjliggör en effektiv, säker och sömlös hantering av incidenter, kriser, risker och säkerställande av regelefterlevnad. Exonaut stödjer även upprätthållandet av kontinuiteten i verksamheter som drabbas av störningar och kriser och utgör en mjukvarulösning för både militära och civila kunder inom övningsledning och förmågeutveckling. 

4C Strategies har huvudkontor i Sverige och har en global närvaro med kontor i Norden, Storbritannien, USA och Australien. 4C Strategies har över 150 kunder med användare i mer än 100 länder.

4C Strategies

Vilka är 4C Strategies

4C Strategies lösningar erbjuds primärt till kunder inom samhälls- och affärskritiska områden såsom försvarsmakter, offentliga organisationer och företag inom den privata sektorn som har ett behov av att hantera risker och förbereda sig inför plötsliga och kritiska händelser.

4C Strategies har huvudkontor i Sverige och har en global närvaro med kontor i Norden, Storbritannien, USA och Australien. 4C Strategies har över 150 kunder med användare i mer än 100 länder.

Hur samarbetet tog fart

Samarbetet mellan Marknadsföringsbyrån och 4C Strategies tog fart när 4C sökte stöttning och support med deras marknadsföring på Google Ads samt med deras SEO. Vi på Marknadsföringsbyrån presenterade då ett koncept på en struktur för Google Ads. Vi satte upp mål för olika marknader och språk runt hela världen och byggde sedan ett konto i Google Ads där vi täcker dessa marknader. 

Hur arbetar vi idag?

Marknadsföringsbyrån arbetar idag tillsammans med 4C Strategies för att fortsätta öka företagets synlighet på sökmotorer och på Sociala medier samt för att attrahera fler potentiella kunder. Detta görs genom en kombination av marknadsstrategier, SEO, Google Ads och Paid Social. Med kontinuerlig optimering av Google Ads samt ett pågående arbeta med SEO så växer 4C Strategies digitala närvaro sig starkare. 

Webbplatsbesök
0
Uppnådda mål
0 st

"Samarbetet med Marknadsföringsbyrån har fungerat mycket väl, med tydlig enkel kommunikation, fokus på konkreta åtgärder och effekt per investerad krona."

Jonatan Jürisoo
-Director of Group Sales and Marketing Operations

Digital marknadsföring

För oss på Marknadsföringsbyrån började allt med en idé, en idé om att vilja utveckla den digitala marknadsföringen hos företag. Marknadsföringsbyrån startades 2016 och har sedan dessa bara växt sig större och starkare.

Marknadsföringsbyråns vision är att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Med ett nära samarbete kommer ni få experthjälpen ni behöver till ert företag. Med verktyg, kunskap och ett starkt team hjälper vi företag att attrahera nya kunder, öka konverteringen och växa! 

Vår tanke har alltid varit att alla företag ska få hjälp med att utvecklas. Alla har vi någon gång startat upp med en idé och velat utveckla den.

Låt oss vara med på resan redan från start!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med er marknadsföring
eller höra mer om våra tjänster?